We & You

Tapahtumatuotanto

Yritysjuhlat ja -tapahtumat, matkailu- ja kulttuuriohjelmat.

JUHLAPALVELUT

Häät, syntymäpäiväjuhlat, yritysjuhlat tai jotain muuta juhlittavaa? Lystran avulla pääset alkuun ja voit ottaa rennommin.
Suunnittelemme juhlanjärjestelyt, somistuksen/rekvisiitan ja juhlaan kuuluvat painotuotteet, kaikki kutsuista kiitoskortteihin.

Lystra oli mukana järjestämässä Finnvacumin 50-vuotisjuhlaa. Teemana oli sadonkorjuujuhlat.

Meiltä saat henkilökohtaisia painotuotteita kuten kutsukortteja, ruokalistoja, kiitoskortteja, istumapaikkakortteja, ohjelmalehtiä, lauluvihkoja, lasinaluksia ym. , jotka ovat suunniteltuja ja räätälöityjä juuri sinun juhlillesi. Paitsi että tarjoamme kokonaispaketin joka sisältää kaiken suunnittelusta aina valmiiseen tuotteeseen asti, voimme myös valmistaa personoituja kirjekuoria ja hoitaa postituksen.

MEILTÄ SAAT:

  Hääkutsut

  Varaa päivä -kortit

  Ristiäiskutsut

  Syntymäpäiväkutsut

  Juhlakutsut

  Kiitoskortit

  Juhlaohjelmat

  Paikkakortit/Pöytäkortit

  Menut

  Joulukortit yrityksille

  Lauluvihkot

  Vihkimisohjelmat

  Vieraskirjajulisteet

  Juhlapaikan julisteet

  Pulloetiketit

  Lautasliinarenkaat

  Lasinaluset paperista

  Pöytätabletit paperista

  Kaitaliinat paperista

  Istumapaikkataulut

Miksi tilata kutsukortit kun niitä voi tehdä itse?

Tärkeä osa juhlia alkaa jo kutsukorteista. Moni tilaa korttinsa, kun taas toiset tekee kutsukortit itse. Jos olet puun ja kuoren välissä korttisi kanssa niin Lystra on koonnut muutamia lyhyitä argumentteja siitä, miksi kutsukorttien tilaaminen on kannattavaa.

1. Aika

Ajattele aikatauluasi ja sitä aikaa jota säästät tilaamalla korttisi. Yksityiskohtainen, käsintehty kortti voi vaatia monta työvaihetta ja olla aikaa vievä projekti.


2. Vieraiden määrä

Kuinka isoista juhlista on kysymys? Jos vieraiden määrä on suuri, voit säästää sekä hermoja että aikaa tilaamalla korttisi sen sijaan, että valmistaisit ne itse.


3. Materiaali

Mitä materiaalia olet ajatellut käyttää omiin käsintehtyihin kortteihin? Askartelukaupoista ostetut materiaalit voi helposti tulla kalliiksi.


4. Postittaminen

Ajattele myös sitä aikaa joka menee nimien ja osoitteiden kirjoitteluun kirjeisiin ja niiden postittamiseen. Myös tämän voimme tehdä puolestasi.


5. Henkilökohtaista

Ajatteletko, että haluat tehdä kutsukorttisi itse koska haluat niiden olevan henkilökohtaiset? Henkilökohtaiset kortit saat myös meiltä, sillä räätälöimme kortit jokaiseen tilaisuuteen erikseen, jotta ne sopisivat juuri sinun juhlateemaasi tai – tunnelmaasi.


6. Muut painotuotteet

Kutsujen lisäksi voit samalla myös tilata muita painotuotteita (esimerkiksi samalla tyylillä kuin kutsukortit), kuten ohjelmalehdet, paikkakortit, menut, lauluvihot, julisteet juhlapaikalle y.m.