STOCKHOLMSMÄSSAN


stockholmsmässan

Stockholmsmässan messu- ja kongressikeskus on Pohjoismaiden suurin kohtaamispaikka. Yli seitsemänkymmenen alansa johtavan messun lisäksi järjestämme myös satoja kansallisia ja kansainvälisiä kongresseja, konferensseja ja tapahtumia vuosittain.

 

  • 112 000 neliömetrillään Stockholmsmässan messu- ja kongressikeskus on maailmanluokan kohtaamispaikka. Pinta-alasta 70 000 m² koostuu näyttelytilasta, missä on viisi erikokoista hallia. Lisäksi meillä on 76 konferenssitilaa, 11 kiinteätä ravintolaa ja oma hotelli.
  • Palvelemme teitä kokouksenne kaikilla tärkeillä osa-alueilla, kuten äänentoistossa, valaistuksessa, graafisessa tuotannossa, logistiikassa, suunnittelussa ja rakentamisessa, jolloin te voitte keskittyä tapahtumaanne. Oli kyseessä sitten 30 tai 30 000 osallistujan tapahtuma.
  • Ravintolamme palvelevat teitä, tarvitsette sitten hedelmätarjoilun kokoushuoneeseen tai kolmen ruokalajin juhla-aterian monelle tuhannelle illallisvieraalle.
  • Tukholma sijaitsee strategisesti keskellä Skandinaviaa – lyhyen matkan päässä varsinkin Suomesta lentäen tai laivalla.
  • Matka Tukholman keskustasta Stockholmsmässan messu- ja kongressikeskukseen kestää vain 15 minuuttia autolla tai 9 minuuttia paikallisjunalla.

Sijainti

Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö


Arlandalta kuljet kätevästi keskustaan junalla, Arlanda Express. Matka kestää vain 20 minuuttia.

Matka Tukholman keskustasta Stockholmsmässan messukeskukseen (asema Älvsjö) sujuu helposti paikallisjunalla (pendeltåg) Centralstationenista. Kaikki junat laiturilta 13 ja 14 lähtevät junat pysähtyvät Älvsjön asemalla. Junamatka kestää noin 9 minuuttia ja junia kulkee 8-12 kertaa tunnissa.

Intohimomme on kaikenlaisten kokousten järjestäminen. Juuri sen takia olemme kokousten järjestämisen, suunnittelun ja luomisen ammattilaisia. Sellaisten kokousten, jotka jäävät mieleen. Yhdessä Tukholma ja Stockholmsmässan messu- ja kongressikeskus tarjoavat täydelliset puitteet seuraavalle kokouksellenne. Kerromme mielellämme lisää siitä, kuinka voimme edistää tapahtumanne menestystä.

Stockholmsmässanin tilat »

Stockholmsmässan on maailman johtavia kokousjärjestäjiä. Toteutamme vuosittain noin 70 alansa johtavaa messutapahtumaa sekä satakunta kansallista ja kansainvälistä kongressia, konferenssia ja kokousta. Toivotamme vuosittain tervetulleeksi 10 000 näytteilleasettajaa, 1,5 miljoona kävijää ja yli 7 000 median
edustajaa eri puolilta maailmaa.