Materialbiblioteket™ (Materiaalikirjasto)


 

Materialbiblioteket on maksuton kohtaamispaikka ja inspiraation lähde Sinulle muotoilija, arkkitehti, sisustussuunnittelija tai tuotesuunnittelija. Näyttelyssä on tällä hetkellä esillä noin 2000 erilaista materiaalia yli 100 toimittajalta. Mukaan on erityisesti valittu muotoiluun, arkkitehtuuriin, sisustukseen ja tuotesuunnitteluun soveltuvia materiaaleja.

Tavoita yli 9000 arkkitehtia ja muotoilijaa

Materialbiblioteket tuo erilaiset materiaalit, kuten muovit, kuidut, kankaat, komposiitit ja eri metallit pohjoismaisten arkkitehtien, teollisten muotoilijoiden ja tuotekehittäjien ulottuville. Voit asettaa materiaalisi tai valmistusmenetelmäsi näytteille Materialbiblioteketin materiaalien pysyvässä showroomissa Stockholmsmässan Messu – ja kongressikeskuksessa. Materiaalista kirjoitetaan esittely ja showroomin käyttäjät,  arkkitehdit ja teolliset muotoilijat, voivat kosketella, tutkia ja tarkastella materiaalia. Arkkitehdit tai muotoilijat saavat myös yhteystietosi.

Pieni kohderyhmä – suuri päätäntävalta

Valtaosa Pohjoismaiden teollisista muotoilijoista työskentelee freelance pohjalta. Heidän omat yrityksensä saattavat olla pieniä, mutta heillä on asiakkaita kuten Electrolux, Volvo, Scania, Hyundai, Honda, IKEA, Artek, NASA, ESA ja Whirlpool.

Suunnittelijat etsivät jatkuvasti uusia materiaaleja ja valmistusmenetelmiä. Materialbiblioteket tarjoaa heille erinomaisen keino löytää uusia ratkaisuja ja materiaaleja läheltä.

Työpajat ja seminaarit

Materialbiblioteket järjestää myös työpajoja ja seminaareja, joissa erityisesti teolliset muotoilijat saavat mahdollisuuden tutustua tarkemmin materiaaleihin. Näitä tilaisuuksia järjestetään usein yrityksille jotka aikovat tuoda uuden materiaalin pohjoismaisille markkinoille. Työpajat ja seminaarit ovat mutkattomia ja tehokkaita markkinointikeinoja.

Näytteilleasettajat

Materialbiblioteket tiedote (englanniksi)

Materialbiblioteketin käyttäjät (suunnittelijat)

Materialbiblioteketin käyttäjät (arkkitehdit)

Materialbiblioteketin viimeisin uutiskirje (englanniksi)